unibet

unibet

 

Intro: wat is unibet

unibet is een Belgische bookmaker die blijft groeien unibet heeft twee jaar lang geen vuist kunnen maken tegen de grote concurrenten. De site van deze bookmaker was in 2012 en 2013 erg onoverzichtelijk, liep vaak vast en behaalde een erg lage score in de beoordelingen. Daarom heeft unibet in 2014 heel wat wijzigingen doorgevoerd. Vooral het live wedden is op deze website absoluut één van de sterkste punten, want unibet beschikt over bijzonder veel mogelijkheden op dit vlak. Daarnaast is de mobiele website van topkwaliteit. Als unibet zich blijft ontwikkelen kan het blijven groeien tot aan de top in België. +Mooie welkomstbonus! +Belgische licentie +Mooie website

 

Aanbod weddenschappen

Het pre-game aanbod van deze bookmaker bevat vele verschillende sporten. Zo zijn alle populaire weddenschappen te vinden op deze website. Je kan naast het voetbal, tennis, basketbal en zo verder ook wedden op Moto GP, Futsal en zelfs skispringen. 

Odds

Wat betreft de odds hoef je niet per se een account aan te maken bij unibet. Bij unibet moet je het hebben van het ruime aanbod en het feit dat het een Belgische bookie is ('dicht bij huis'), wat een erg prettig idee is. De odds zitten soms aan de hoge kant, soms aan de lage kant. Het is zeker geen reden om unibet links te laten liggen, want de odds doen niet onder voor die van de reguliere bookies. Maar voor baanbrekende odds hoef je met een uitzondering hier en daar niet exclusief een account bij unibet aan te maken.

Klantenservice

De klantenservice is via de chat bijna heel de dag te bereiken (van 09:00 - 22:00) en je kan er met al je vragen terecht. Via de mail kan je naar verschillende afdelingen een mail sturen: afdeling management, marketing, technisch of promoties. Om direct met een medewerker in contact te komen kan je het beste bellen met het Belgische telefoonnummer. Zij zijn bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur tijdens werkdagen en van 08:00 tot 20:00 uur.

Live wedden

Het paradepaardje van deze bookmaker is het live wedden. Er worden erg veel voetbalwedstrijden aangeboden in de live sectie. De meeste live voetbalwedstrijden bevatten minstens 54 wedmogelijkheden om tijdens de wedstrijd in te zetten. En ook hier weer zal je op competities kunnen wedden waar je nog nooit van gehoord hebt. Of dat een goed idee is, laten we in het midden. Ook is het mogelijk om tijdens het live wedden een cash-in te doen. Zo kun je op ieder moment tijdens de wedstrijd de winst van je live weddenschap laten uitbetalen of je verlies beperken. Op die manier heb je nog meer controle over je bets!

Storten en uitbetalen

Momenteel heeft unibet voornamelijk stortingsmogelijkheden voor Belgische klanten, maar ook voor spelers buiten België zijn er mogelijkheden om geld te storten. Moneybookers en zelfs Paypal zijn beschikbaar voor het maken van een storting. Daarnaast kan je hier ook via Bancontact en Paysafecard betalen. Ook via HiPay kan je gemakkelijk vanuit jouw bankrekening een storting doen op deze website.

Mobiel wedden

Sinds de zomer van 2014 is unibet ook gemakkelijk toegankelijk via een smartphone of tablet. De mobiele website van de bookmaker is erg goed en je kunt gemakkelijk pre-game en live inzetten, waarbij het aanbod precies hetzelfde is als op de desktop website.

Gebruiksgemak website

De website van unibet is overzichtelijk en prettig in gebruik. Zorg er wel voor dat software zoals Flash up to date is, anders kan de website nog wel eens haperen. Helaas is het niet mogelijk om competities toe te voegen aan je favorieten om ze snel op je scherm te kunnen toveren, maar je kunt wel erg gemakkelijk competities waar je op wilt wedden selecteren.

Bonussen en promoties

unibet biedt vaak extra promoties, cashbacks en bonussen aan, vooral rondom grote evenementen als de Champions League. Meestal zul je daar via email of telefoon wel een notificatie over krijgen, en anders kun je natuurlijk altijd de promotiepagina in de gaten houden!

De populairste bonussen van unibet

Stort €200 en ontvang €400 (plus €10 free bet!)

Meld je via Voetbalwedden aan bij unibet en ontvang een 100% bonus (tot €200 euro) over je eerste storting. Leden van Voetbalwedden krijgen daarnaast nóg een lekker extraatje!


 

unibet